Декор студио

КОИ СМЕ НИЕ

   Основана през 2010г. „ЕМТО-Декор студио”  е една от малкото фирми, която за кратко време със своя екип, качества и прецизност,успява да се докаже в областта на изкуството, и да се утвърди в работата си като индивидоална и оригинална.

  Енчо Чобанов е основен изпълнител и собственик.Неговите творчески умeния на  художник, както и опита, който трупа в годините в областта на рекламата  му печелят  добро име и репутация, като също така го  утвърждават и като коректен изпълнител. Воден от желанието си да се развива,да бъде по-креативен и удовлетворен от работата си се насочва към гравирането и матирането на стъкла с пясъкоструене. Започва да се интересува от това изкуство и техниките на изпълнение.

  Сега той създаванай най-добри висококачествени пасъкоструйни гравировки, използвайки различни ръчни техники върху стъклото-3D гравиране, матиране, светлосянка, „замръзнал ефект, които имат безупречен и красив външен вид.

  Вграждането на  LED  осветление, поставянето на цвят, подсилват ефектите и техниките на гравиране, и матиране върху стъклото.Всяко изпълнение е индивидуално, оригинално и различно.Така поставени произведенията в интериора и дизайна правят всяка една къща,офис, заведение или хотел неповторими.

  Няма ограничени стилове(абстракция,живопис, пейзажи,графика,геометрични фигурии др).Работи  изключително  гъвково, като разработва идеи и се стреми клиента да бъде максимално задоволен.

  Негови партньори са утвърдени  фирми в производството на интериорни врати, душ кабини,стъклопакети,  дизайнери и др.Клиенти са му   верига хотели в Сл. Бряг,ресторанти,барове, коплекси в Св.Влас,частни имоти на известни личности в Бургас, София, Пловдив и др. градове в страната.

 

  ЗАЩО ГО ПРАВИ И ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА „ЕМТО ДЕКОР СТУДИО?!”

                                       

 Ние вършим работата с удоволствие, защото я обичаме. Виждайки нашите клиенти как се наслаждават на работата ни-това е към което се стремим. Ние имаме наистита невероятна клиентела, която е най-добрата реклама за НАС! А ние обичаме нашите клиенти и те са причината поради която правим това-непрекъснато да се стремим към по-добро обслужване,по-високи нива на разнообразие и удовлетвореност на клиента!

 

КЪДЕ МОЖЕ ДА  СЕ  ПРИЛАГАТ  ТЕХНИКИТЕ НА ГРАВИРАНЕ И МАТИРАНЕ, И ЗА КАКВО?!

 

Върху стъкла за интериорни врати, стъкла за прозорци,външни витрини, душ кабини, стъклени паравани,стъклени прегради,огледала,стъклени пана, стъклени гърбове за кухня,стъклени плотове за маси, стъклени статуетки,, чаши, гарафи, вази и други продукти от стъкло.

Ръчно гравиране и матиране върху лакобел.

Всичко това за интериора на Дома, Заведение, Офис, Хотел,Търговска сграда или за Реклама.

Надписи върху стъкло,камък, за Рекламни витрини, Рекламни табели.