Старинни огледала

 • Старинни огледала от ЕМТО декор студио
 •  В ЕМТО ДЕКОР СТУДИО ще намерите най-доброто решение за вашия интериор.
 •  Индивидуални проекти по поръчка и размери.
 • Работим на територията на цяла България. 
 • Изработка и монтаж.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Контакти

Винтидж стилът на декориране или внасяне на антични предмети във вашия дом от миналото създава топъл и носталгичен вид. Това може да е свещник, старинен стенен часовник, античен порцеланов сервиз за чай или старинно огледало, което никога няма да пропусне да добави исторически чар. Едно обаче от тези неща е желателно. Интериорният дизайн на вашия дом не би бил завършен без елегантни състарени огледала. Огледалата не са важни само за банята, а за целия интериор на дома. Истината е, че огледалата са неразделна част от жилищни, както и нежилищни помещения. И това не бива да ни изненадва, защото от тях има толкова много полза. Старинните огледала са създадени не само за възхищение и красота, но и като част от интериорното декориране. С помощта на старинните огледала можем визуално да разширим пространството на стаята, но и да я направим по-уютна и комфортна.

Виж повече

Старинни огледала – античен стил на декориране е винаги актуален

Старинни огледала 1
Старинни огледала античен стил за декориране

Използването на състарени огледала на стая е прекрасен избор за чудесен завършек на вашия дом, особенно ако интериора е в стил „винтидж“. Предимствата на античен домашен декор с избор на старинни огледала са много. Чрез старинните огледала ще очаровате веднага вашите гости. Няма правило, което да гласи винаги да внасяте модерен дизайн в декора на дома си. Можете да приветствате уникални старинни огледала, които да комбинирате с модерен външен вид, който със сигурност ще допринесе към характера на вашия дом. Чрез очарователния си вид, старинните огледала ще привлекат погледа на много гости или посетители. Друго предимство на старинните огледала е че качеството им трае вечно. Старинните огледала имат атрактивен и красив външен вид, но и са много издръжливи. Те са изработени от висококачествени материали с намерението да служат от поколение на поколение. Старинните огледала са уникални предмети. Чрез тях ще направите дома си оригинален и естетически красив. Старинните огледала не са само красив елемент от интериора, но и изпълняват важни функции в дизайна на стаята:

 • Старинните огледала визуално разширяват пространството – идеални са за малки стаи;
 • Подобряват осветлението. Ако се поставят правилно в стаята старинните огледала ще разпределят равномерно проникващата светлина и ще осветят дори далечните и тъмни ъгли на стаята.
 • Коригират пропорциите. С помощта на старинните огледала е възможно да се коригират пропорциите на стаята или мебелите.
 • Акценти. Ако имате желание да насочите вниманието към предмет в стаята, инсталирайте старинни огледала, така че те да го отразяват или насочват светлина към него.

Различни стилове старинни огледала

Безспорно старинните огледала придават отличителен акцент на всяко пространство. Старинните огледала в рамка са ценни не само заради своята класическа красота, а и заради своята история и рядкост. Безсъмнение старинните огледала са много популярни днес. Старинните огледала според своя стил биват няколко вида:

 • Готически огледала – това са едни от най-търсените старинни огледала в античен стил за продажба. Повечето старинни огледала от този вид се отличават с няколко основни характеристики: рамки от тъмно дърво, заострени арки и богато украсени дърворезби.
 • Барокови огледала – тези старинни огледала са също толкова популярен стил на античното огледало. Когато купувате старинни огледала в бароков античен стил, ще намерите предмети, изработени от материали като орех или дъб. Тези старинни огледала обикновено са подчертани със златни или сребърни рамки. Те също имат резби, но не са украсени толкова, както готическите.
  Старинни огледала 2
  Старинни огледала чудесна идея за подарък
 • Викториански огледала – старинните огледала от тази епоха са известни със своите контрастни елементи. Някои използват тъмно дърво, докато други старинни огледала са боядисани в бяло. Има и старинни огледала с богато украсен дизайн и други, които са с опростен дизайн.
 • Едуардиан огледала – тези старинни огледала се характеризират с използването на деликатни цветове и стил.

Старинни огледала – уникален подарък

Искате да направите забележителна изненада на ваш близък или приятел – изненадайте го с единствен по рода си подарък – старинни огледала. Няма как нещо, създадено специално за някого да не е точно попадение в целта. Всички старинни огледала са специални и се отличават със своята уникалност. Те са напълно приложими и това ги прави страхотни. Старинните огледала притежават качество, стил, актуалност и най-важното изключителност. Те носят индивидуалност. В скучната действителност всеки би се зарадвал на иновативни и специални старинни огледала, създадени специално за него.

Пазарът на старинни огледала днес

Пазарът на старинни огледала в наши дни е изключително развит. Не е тайна, че всеобхватното пазарно предлагане се определя от голямото търсене на старинни огледала. Решението за покупка на старинни огледала почти винаги е с ясна цел, а не хаотично, макар и потребностите и очакванията на ползвателите да са строго специфични. Сега пазарът дава повече и индивидуални решения за старинни огледала, задоволяващи различните желания и потребности на потребителите. Търсенето на старинни огледала е голямо и поради многото им предимства. Чрез старинните огледала имате възможност да увеличите усещането за старо и елегантност. Те имат лесна обработка и монтаж. Старинните огледала са уникално проектирани с красиви шарки. Притежават оптично качество и издръжливост, това доста сериозно увеличава търсенето на старинните огледала за вашия интериор.

Старинни огледала от Емто Декор студио

Старинни огледала 3
Старинни огледала от ЕМТО Декор Студио

Ако търсите старинни огледала, които да надхврълят вашите искания и очаквания, може да намерите  богатата палитра в Емто Декор студио. Старинните огледала на Емто Декор студио са единствени по рода си. Тук се предлагат неповторими старинни огледала, водени от личностните особености на купувачите. Емто Декор студио ще даде гаранция за безкомпромисна уникалност на всички старинни огледала, независимо кое ще предпочетете. Всички старинни огледала са оригинални, особено когато отговарят на вашите желания и дори ги надвишават. Искате да откриете модерни старинни огледала за вашия интериор? Емто Декор студио прави такива състарени огледала. Създаването на актуални старинни огледала на нашето съвремие е приоритетна мисия в Емто Декор студио. Осигурете си възможността да сте уникални и в унисон с времето, избирайки именно това студио. В Емто Декор студио няма да откриете компромис с качеството на изработените от него старинни огледала в полза на цената.

Тук ще намерите много добри цени за много добри старинни огледала и не само, ще откриете търсения от вас ефект върху състарените оглала, защото Емто Декор студио разполога с голяма гама от цветови нюанси, които, ще задоволят всякакви желния. Използването на стари техники за получаването на старинни огледала като напр. Техника „Eglomizie”- което представлява лепене на обратната страна на стъклото с метални листи, като злато, сребро, платина за да се получи мека полупрозрачна огледална повърхност и в комбинация с други техники създава уникални произведения на изкуството. Тази толкова стара техника добавя елегантно и стилно докосване в съврененния свят на изкуството и прави Емто Декор студио едана от малкото фирми, които извършват този вид услуга.  Онлайн правенето на покупки е спокоен начин да намерите всичко, което ви е нужно. На https://emtobg.com/ ще ви съдействат да пазарувате лесно и бързо всички старинни огледала, от които имате нужда. За Емто Декор студио най-важни са клиентите, техните възможности ще надминат вашите очаквания.

Старинни огледала – античен стил на декориране е винаги актуален

Различни стилове старинни огледала

Старинни огледала – уникален подарък

Пазарът на старинни огледала днес

Старинни огледала от Емто Декор студио